Amtico Form

Datum: 28 Nov 2018

Amtico Form är den perfekta kollektionen unika golv, lämpade för dagens olika arbetsplatser och livsstilar. Det starka slitskiktet på 0,7 mm erbjuder inte bara långvarigt skydd och den kraftiga strukturen ger dessutom en naturlig och autentisk look. Kollektionen består av totalt 22 trämönster med 2 olika ytor samt 6 moderna stenmönster.

Den hantverkspräglade designen har en naturlig och autentisk look. Trämönsterna är uppdelade i två kollektioner, Natural Wood Grain med sina 10 designer finns i två olika storlekar. Som stora plank i 235x1505 mm och 177,8x1220,4 mm. Den andra kollektionen, Artisan Emboss Wood, med sina 12 olika trämönster i storlek 152,4x914,4 mm. I denna kollektionen erbjuder Amtico också 6 designer i det så trendiga fiskbensmönstret, i storlek 228,6x76,2 mm.

Den kraftiga präglingen och ådringen ger ytan ett mycket realistiskt utseende. Det går att hitta något för alla rum i denna mångsidiga kollektion. Stillsamt och svalt, elegant och enkelt – stenmönster med klinkerlook är fortfarande ett populärt golvval. De subtila färgskiftningarna får de 6 moderna stenmönstrerna att se ut som äkta stengolv.

Contemporary Ceramic kollektionen finns i storlek 304,8x609,6 mm. Söker du trä- och stengolv som ser så naturtrogna ut som möjligt, då är Amtico Form det rätta valet för dig!

Denna kollektion är ett utmärkt val för alla typer av kommersiell miljö som är enkel att underhålla.

Mer om produkten Amtico Form

Amtico Form

Amtico Form är den perfekta kollektionen unika golv, lämpade för dagens olika arbetsplatser och livsstilar. Det starka slitskiktet på 0,7 mm erbjuder inte bara långvarigt skydd och den kraftiga strukturen ger dessutom en naturlig och autentisk look.

Amtico Form
Amtico Form Läggningsanvisning
Amtico Skötselråd offentlig miljö
Amtico Form Tekniskt datablad
Teknisk information

Referensprojekt från Amtico International AB

Scorett skobutiker

Scorett skobutiker

Ombyggnad | Göteborg | < 1 Mkr

Byggherre var Scorett Footwear. Projektledare Scorett: Magnus Ell ...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår