Accesso 1000 nedstigningsbrunn

Datum: 22 Sep 2020

Vårt nya breda sortiment av 600 mm:s inspektionsbrunnar tål inte bara inspektion in i minsta detalj. Brunnarna tål även att användas för inspektion år efter år. Med Uponor Accesso 600 får du ett system från botten till topp som är enkelt att installera, erbjuder goda flödesförhållanden och som tål tufft slitage. Allt från en världsledare på underjordisk infrastruktur.

Tål tuff användning
Nya Uponor Accesso 600 är en inspektionsbrunn för spill och dagvattenlösningar för underlättad tillsyn och underhåll. Brunnen används vanligtvis vid sammankoppling av flera tillopp och riktningsändringar.

Uponor Accesso 600 kan användas för nästan alla installationsförhållanden. Tack vare sin hållbara konstruktion kan den installeras på sex meters installationsdjup och grundvattennivå upp till fem meter. Kringfyllning och komprimering görs enkelt tack vare av dess cylinderformade och stabila botten. Den är tillverkad i formsprutad PP vilket ger mycket bra slagseghet, utmärkta hydrauliska egenskaper samt motståndskraft mot korrosion och kemikalier.

Vidare gör brunnens låga vikt den enkel att hantera vid installation. Sammantaget är nya Uponor Accesso 600 ett hållbart val med lång livslängd för nordiska förhållanden.

Läs mer om Uponor Accesso

Mer om produkten Spillvattensystem

Spillvattensystem

När man installerar spillvattensystem i marken, är det viktigt att alltid göra det på ett säkert sätt med system som har lång livslängd. Med produkter av hög kvalitet kan livslängden vara mer än 100 år. Uponor Infras Spillvattensystem är ett omfattande system för spillvatten-ledningar med tillhörande delar. Beroende på användningsområde och dimension erbjuder Uponor Infra några olika system.

Med innovativt tänkande och med långsiktig produktutveckling består Ultrafamiljen av tre Produkter: Ultra Classic – ett slätt PP-rör, Ultra Double – ett dubbelväggsrör med integrerad muff, Ultra Rib 2 – det säkraste ribbade röret med längst livslängd på marknaden. Förutom dessa tre produkter erbjuder vi även PVC-rör.

Ultra Classic

Ultra Classic

Produktöversikt

Läs mer

Ultra Double

Ultra Double

Produktöversikt

Läs mer

Ultra Rib 2

Ultra Rib 2

Produktöversikt

Läs mer

PVC rör

PVC rör

Produktöversikt

Läs mer

Ultra Rib 2 Blue

Ultra Rib 2 Blue

Produktöversikt

Läs mer

Byggvarudeklarationer
REACH declaration of conformity
Dokumentation
BIM-bibliotek
Ultra Rib 2

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår