3M växer som en miljömässig ansvarig organisation

Datum: 29 Sep 2021

3M presenterar en miljöproduktdeklaration (EPD) till 3M Flexible Air Sealing Tapes type FAST.Byggnader i Europa utgör en stor del av de totala koldioxidutsläppen och det är ett starkt fokus på framtidens hållbara konstruktion.

Framtidens byggnader måste leva upp till nya energimål och ha en hållbar profil. Ökade krav kommer att ställas på att produkterna inte bara har en tekniskt hög standard, utan att de också kan presentera dokumentation för en livscykelprocess.

Som tillverkare åtar sig 3M att skydda miljön och förändra liv till det bättre. 3Ms ramverk för hållbarhet har tre huvudpelare - Science for Climate, Science for Circular och Science for Community - som hjälper oss att växa som en miljöansvarig organisation och hantera några av mänsklighetens största utmaningar.

3M är förberedd för framtidens konstruktion och har nöjet att kunna presentera en miljöproduktdeklaration (EPD) - vilket är en värdefull certifiering som bland annat kan bidra till att erhålla EPD- och LCA -krediter i följande certifieringssystem: LEED, BREEAM, DGNB,

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår