Kanalsystem

Kanalsystem består av ett brett produktprogram av cirkulära kanaler och detaljer, kompletterat med t ex rektangulära kanalprodukter, spjäll och takhuvar.

Referensprojekt
 • Simonsland

  Ombyggnad av samlingslokal som består av en byggnad i Borås på 4 våningar. Själva byggnationen startade augusti 2011 med en beräknad byggtid på 24 månader till en uppskattad kostnad av 300 mkr över en bruttoyta på 300 kvadratmeter.

 • Max IV, etapp 2

  Nybyggnad av kontorshus som uppgår till 3 byggnader i Lund på 6 våningar. Själva byggnationen startade november 2012 med en beräknad byggtid på 22 månader till en uppskattad kostnad av 1,3 mdr kr.

 • Biltema Distributionscenter

  Nybyggnad av lager magasin förråd som består av en byggnad i Halmstad på ett våningsplan. Själva byggnationen startade februari 2011 med en beräknad byggtid på 13 månader till en uppskattad kostnad av 200 mkr över en bruttoyta på 45050 kvadratmeter.

 • Tofta Bil

  Tofta Bil i Kristianstad är en Citroenåterförsäljare med lång historia och otvetydigt en av regionens stora märkesrepresentanter. Nyligen har Lindab levererat ett komplett hallkoncept till deras nybyggda 3 500 m2 stora bilanläggning.

 • Aitikgruvan

  Nybyggnad av malm- och gruvindustri i Gällivare. Själva byggnationen startade februari 2008 med en beräknad byggtid på 24 månader till en uppskattad kostnad av 1150 mkr.

 • Tre Skåne

  Sanering av flerbostadshus som består av en byggnad i Malmö på 10 våningar. Själva byggnationen startade juli 2012 med en beräknad byggtid på 12 månader och med en yta på 13400 kvadrat.

 • Malmö Live

  Nybyggnad av hotell som uppgår till 4 byggnader i Malmö med 375 lägenheter på 21 våningar. Själva byggnationen startade juni 2012 till en uppskattad kostnad av 1,8 mdkr över en bruttoyta på 53500 kvadratmeter.

Fler produkter från Lindab Sverige AB
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår