Emirates Stadium


Formica® laminat ger en sportig touch åt Emirates Stadium

Emirates Stadium är ett spännande nytillskott i Londons stadsarkitektur. HOK Sport.

De valda materialen återspeglar tydligt byggnadens syfte, Arsenal FC:s strävan och supportrarnas passion. Fasaden av förstärkt glas runt podiet står emot den krävande miljön med stora folksamlingar och polerade och vävda stålnät täcker den synliga betongen i de vertikala cirkulationskärnorna. Taket som är beklätt med metall på undersidan tycks sväva över de nakna betongläktarna.

Formica Limited hade nöjet att leverera fler än 1 000 skivor med högtryckslaminat (HPL) för interiört bruk, inklusive Formica® Compact till spelarnas omklädningsrum och de offentliga toaletterna. Formica® Compact är ett mångsidigt och högkvalitativt laminat som är slitstarkt och lättskött. Formica® Compact står emot hög temperatur och fuktighet och är därför perfekt för användning i våtutrymmen och på idrottsanläggningar. Den kraftfulla nyansen Spectrum Red på Formica® Compact återspeglar Arsenals välkända lagfärg.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Referensprojekt från Formica Skandinavien AB

Avinor Bergen Airport
Sussex universitet
Ketchup

Ketchup

Glasgow

Makin Architecture

Makin Architecture

Manchester

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår