Sussex universitet


Prisbelönta Formica® Chemtop®2 är perfekt för ombyggnad av vetenskapliga laboratorier på universitet

Formica® Chemtop®2 användes för att skapa specialdesignade arbetsbänkar och dragskåpssektioner vid ombyggnaden av laboratorierna vid Sussex universitetets campus i Brighton. Med hjälp av specialpapper som ger ett ytterst kemikalieresistent ytskikt vid tillverkningen är Formica Chemtop2 en perfekt lösning för den här typen av miljöer.

Chemtop®2 är omtyckt för sina fantastiska egenskaper och valdes nyligen till att delta i utdelningen av utmärkelsen Innovation category of the Construction Products Association Innovation and Achievement. Chemtop®2 är det senaste inom högtryckslaminat och det enda laminat som finns både i standard postformningsbart kvalitet och som kompakt strukturlaminat, och dessutom i en mängd olika designer och tjocklekar.

För detta projekt valdes Brite White i 19 mm tjocklek för att forma arbetsbänkarna, stänkskydden och andra arbetsytor. Excalibur Design har även valt Chemtop®2 för en annan fas av projektet som kommer att genomföras inom de kommande månaderna.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Referensprojekt från Formica Skandinavien AB

Avinor Bergen Airport
Ketchup

Ketchup

Glasgow

Makin Architecture

Makin Architecture

Manchester

Hugo Boss

Hugo Boss

Heathrow

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår