Zarges nylanserade planeringsverktyg för fasadstegar

Datum: 24 Mar 2020

Bygg din fasta stege för underhåll eller utrymning på byggnader eller för åtkomst till maskiner med ZARGES nya planeringsverktyg! Planeringsverktyget förenklar konfigurationen av din fasta stegkonstruktion samtidigt som du uppfyller alla relevanta standarder.

Fasadstegar för åtkomst till maskiner, för utrymning eller för underhåll av byggnader spelar en oerhört viktig roll under planeringen. ZARGES erbjuder nu ett nytt webbverktyg för planering av fasadstegar som är skräddarsydda enligt dina specifika krav. Planeringssystemet är av särskild fördel för planerare och arkitekter under planeringen av steglösningar.

Flera fördelar
Planeringsverktyget vägleder dig genom de olika faserna så du behöver bara fylla i all relevant information så som applikationsområde, basdimensioner, material, skyddsåtgärder och behovet av eventuella plattformar. För att undvika misstag beaktas alla relevanta standarder automatiskt under konfigurationen. Dessutom visualiseras och ändras den i realtid när du fyller i eller ändrar information.

När konfigurationen är klar får du omedelbart en offert som innehåller en lista på delar samt 2D-ritningar med alla viktiga dimensioner. Du kan även ladda ned kalkyler, beräkningar och checklistor, produktbilder, presentationer samt mycket mer! Efter ett godkännande från ZARGES kan du även få ladda ned en 3D-ritning som du kan inkludera i planer och byggnadsritningar och importera till andra program.

Med ZARGES planeringsverktyg för fasadstegar konfigurerar du snabbt och enkelt en säker lösning som passar användningsområdet perfekt och uppfyller alla relevanta standarder!

Mer om produkten Fasadstegar

Fasadstegar

Fasadstegar

Enkla fasadstegar

Enkla fasadstegar

Produktöversikt

Läs mer

Förskjutna fasadstegar
Enskilda delar fasadstegar

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår