Vill du ha hjälp med att se över dina lanterniner?

Datum: 31 Okt 2018

Kontakta oss för konsultation och besiktning av befintliga takljusinsläpp. Tillsammans går vi igenom era lanterniner, glastak, takfönster, takljuskupoler, brandventilatorer mm. och lämnar förslag på åtgärder efter önskemål.

På äldre byggnader är konstruktionen många gånger enkel och oisolerad med hög risk för läckage som följd. En renovering av lanterninerna ger ett stort mervärde för brukaren av lokalen med verksamhetsanpassat dagsljusinsläpp och för fastighetsägaren med ekonomiska besparingar över tid. Varje projekt har sina egna förutsättningar, men vinsten av byte från oisolerat till välisolerat är alltid stor. Scanlights lösningar för ett optimalt dagsljusinsläpp till olika typer av verksamheter säkerställs i ett tätt samarbete mellan oss, arkitekten, fastighetsägaren och/eller brukaren av lokalen. När en fastighetsägare väljer oss som leverantör, fungerar vi ofta som totalentreprenör. Vi styr hela processen från första kontakt till slutfört projekt, tar hela risken och ger garantier för konstruktionens funktionalitet.

Scanlight System AB har över 30 års erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare att lösa allt från de enklaste till de mest komplicerade problem gällande alla typer av takljusinsläpp. Vi har ett stort urval av möjliga produkter och kan tillsammans med fastighetsägaren välja den bästa lösningen i varje unikt projekt utifrån parametrar såsom önskat u-värde, ljustransmission, ljudisolering, värmetransmission etc. Vi erbjuder all tänkbar hjälp i form av rådgivning, ritningar och service och med våra utbildade montörer säkerställer vi kvaliteten i utförandet.

Har du frågor eller önskar rådgivning kring bästa lösningen för just ditt projekt är vi bara ett telefonsamtal bort.
Ring eller maila för en förutsättningslös diskussion!

Referensprojekt från Scanlight System AB

Rudan Parkeringshus

Rudan Parkeringshus

Nybyggnad | Solna | > 130 Mkr

Nybyggnad av parkeringshus som uppgår till 3 byggnader i Solna med 95 lägenhe...

Hus D Campus Valla

Hus D Campus Valla

Nybyggnad | Linköping | Ej officiell

Nybyggnad av bibliotek som består av en byggnad i Linköping på 8 våningar. Sj...

Båghallarna

Båghallarna

Ombyggnad | Malmö | 69,5 Mkr

Ombyggnad av universitet, högskola som består av en byggnad i Malmö på ett vå...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår