Vi skyddar alla fastigheter mot vattenskador

Datum: 22 Maj 2023

Ditt skydd mot vattenskador

Tollco har allt du behöver för att upptäcka en vattenläcka innan den skapar kostsamma skador. Vi erbjuder allt från enkla läckageskydd och larm som placeras under vitvaror och köksskåp till läckage- och vattenfelsbrytare som automatiskt stänger av vattnet så fort en läcka uppstår.

Vattenskador kostar svenska fastighetsägare miljardbelopp varje år. Med vårt kompletta utbud av produkter be- höver du inte längre oroa dig för att just du ska drabbas. Våra produkter är lika självklara som brandvarnare och jordfelsbrytare.

Tollco är marknadsledande och har Europas bredaste utbud av vattenskadeförebyggande system. Våra produk- ter är godkända av Säkert Vatten samt testade och godkända enligt typgodkännande 0505/01. Produkterna är också accepterade i Byggvarubedömningen. Tollco är ett svenskt företag som grundades 1995. Huvudkontoret och produktionen ligger i Knivsta mellan Stockholm och Uppsala.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår