Vi lyfter din trappa

Datum: 8 Nov 2021

Vi levererar och monterar 20.000 löpmeter ledstänger per år. I vårt erbjudande ingår allt från konsultation, uppmätning, CAD-beredning, lagerhållning och ytbehandling till montering och underhåll på plats hos kund.

Modern träbearbetningsteknik i kombination med hantverk ger oss stor flexibilitet och möjligheten att hantera exklusiva och unika produktioner i små serier, såväl som stora. Att vi dessutom är ett av Sveriges största snickerier ger oss kapacitet att leverera på utsatt tid – även när det gäller riktigt stora projekt.

Steg för steg
Vi tillverkar även kundanpassade trappor efter små och stora mått i önskat material, raka, svängda, spiralformade eller vad du vill. Vi kan tillverka helhetslösningar utifrån dina ritningar eller från vår uppmätning och vi monterar gärna på plats med våra egna montörer. Välj bland en stor mängd träslag, olika stegutförande, kulörlack enligt NCS, glas, MDF och mer därtill.

Plan- och sättsteg för montage på smidestrappor utgör en annan stor del av vår trapproduktion.

C&D Snickeri kan leverera specialinredningar tillverkade av FSC® certifierad råvara som kommer från ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt skogsbruk.

Mer om produkten Steg & Ledstänger

Steg & Ledstänger

Projekt: Kv Isafjord.

Kv Isafjord, Kista

Kv Isafjord, Kista

Läs mer om detta projekt

Läs mer

Kvalitets- & miljöpolicy

Referensprojekt från C & D Snickeri AB

Landamäreskolan

Landamäreskolan

Nybyggnad | Göteborg | ca 90 mkr

Nybyggnad av utbildningslokaler som består av en byggnad i Göteborg på 2 våni...

Kv Uarda paneler

Kv Uarda paneler

Rivning | Solna | 850 mkr

Rivning av kontorshus som består av en byggnad i Solna på 12 våningar. Själva...

Fjällrävens butiker
Jotne Ankers AS

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår