Vi gör livet på vägen säkrare – din kompletta leverantör!

Datum: 9 Mar 2020

Saferoad Sverige är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och jobbar med allt från produktförsäljning och lokalt utförda tjänster till stora integrerade projekt.

Med ett brett utbud av produkter och tjänster erbjuder vi expertis inom en rad områden. Företaget består av fyra starka affärsområden:

Räcken
Rätt monterade vägräcken skyddar liv varje dag. I vårt sortiment finns bland annat mitträcket Birsta 1P och SafeLine, rörräcket Birsta 3P, broräcket 3P/H2b, gång- och cykelbaneräcken, träräcken, parkeringsräcken, betongbarriärer och bullerskärmar. Du hittar också SafeEnd i vårt sortiment, vilket är en krockdämpare och energiabsorbent som ger högsta möjliga säkerhet.

Skylt och Teknik
Vi är en komplett leverantör av skyltar och har Skandinaviens modernaste liner för produktion av alla typer av vägmärken och trafikskyltar. I vårt sortiment finns vår uppmärksammade Trafikbuffert som är krocktestad och godkänd upp till 100 km/h. Se film här!

TMA-skydd, VMS-skyltar och farthinder är andra exempel på produkter som ökar säkerheten för såväl trafikanter som de som arbetar på vägarna. Vi tillverkar alla typer av fundament och levererar allt som behövs för uppsättning/montering som fundament, klammer, skyltkonsoler och skyltbågar.

Belysning
Saferoad Sverige utvecklar, beräknar, konstruerar, levererar och monterar vägbelysning, idrottsplatsbelysning, master, portaler och ITS lösningar. Vi utför entreprenader inom vägbelysning på: gång- och cykelvägar, bostadsområden, lokala gator och motorvägar. Sportbelysning: vi gör allt från den minsta idrottsanläggning till internationell arenabelysning med både egenutvecklade styrsystem eller Signifys Perfect play. Portaler: fackverk eller rörportaler på lokala gator, industrianläggningar och motorvägar, för antingen konventionella statiska skyltar eller olika typer av digitala skyltar/utrustning.

Vägservice
Med mångårig erfarenhet och kompetens levererar vi tjänster över hela Sverige. Vi erbjuder alla typer av vakt- och lotstjänster för en ökad trafiksäkerhet på vägen. Hos oss kan du hyra både TMA och TTMA och vi erbjuder tjänster som ta fram trafikanordningsplaner och ordna med schakt- etablering- och polistillstånd. Du kan även boka samtliga av Trafikverkets kravkurser samt YKB-fortbildning och Första hjälpen hos oss.

Vi strävar efter att göra livet på vägen säkrare och vill att du ska komma fram säkert, oavsett om du kör bil, cyklar eller går.

Have a safe journey!
Välkommen att kontakta oss: order@saferoad.se • 0221-297 00

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår