Vi förädlar glas till konstverk

Datum: 7 Dec 2021

Vi printar alla motiv och mönster upp till format 2500x3750mm, som reproduceras på glas genom högupplösta original vilket förvandlar den funktionella glasytan i ett rum eller i en byggnad till en mer eller mindre konstnärlig glasvägg.

Hur, vad och vilket?

Hur gör ni när ni ska planera och projektera för konstnärlig utsmyckning i era byggprojekt?
Hur gör ni när ni ska formge fasader, offentliga och gemensamma ytor?
Hur gör när ni ska planera in design och konstnärlig utsmyckning vid en renovering eller ombyggnation av er befintliga fastighet eller era i lokaler och rum?

Låt oss vara en del av er konstnärliga utsmyckning!

Förnya och modernisera era fasader, lokaler, korridorer, vänthallar, umgängesytor, kontor och arbetsrum och fyll det med nyfikenhet och glädje. Skapa en ny miljö utan att inskränka på vare sig hygien eller säkerhet. Vi förädlar glas med mönster, motiv, fotografier, bilder och konst, exakt vad ni vill ha och önskar.

Sätt mer liv i glasfasader, glasräcke, glastak, glasväggar, skärmväggar, entréer, trapphus duschväggar, bastuväggar, skyltar, stänkskydd och skapa inspirerande och vackra ute- och innemiljöer.

En hållbar lösning

Våra printglas är ett tåligt material och passar i tuffare miljöer som har höga krav på både hållbarhet, renhet och personsäkerhet. Printglas passar för både invändigt och utvändigt bruk. Glas är återvinningsbart och printglas är reptåligt och har en lång livslängd. Som ett led i vårt miljöarbete så arbetar vi aktivt med att utveckla våra glas även till en klimatsmart produkt.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår