VELUX Step-lösning

Datum: 18 Okt 2019

VELUX Commercial presenterar ett bättre sätt att designa för att släppa in dagsljus som ökar välbefinnandet för människor i byggnaden. Den nya VELUX Step-lösningen är en lösning med takljusmoduler för stora atrier som ger maximalt med dagsljus och ökar estetiken samt kvaliteten. Genom att möjliggöra maximalt med dagsljus och naturlig ventilation gör Step-lösningen det möjligt att utforma hälsosammare och mer hållbara byggnader som främjar trivsel och prestanda.

Maximalt med dagsljus
VELUX Step-lösning är särskilt utformad för flera rader av takljus utan kraftiga balkar som stör intrycket. På det här sättet ger hela systemet ännu bättre utblick, utan att göra avkall på estetiken eller kvaliteten.

Enhetlig och elegant design
Tack vare de tunna stödbalkarna ger VELUX Step-lösning maximalt med dagsljus med en minimalistisk design. Dolda motorer skapar en elegant och enhetlig estetik då alla ventilationsmoduler ser ut som fasta moduler, även när de är stängda.

Integrerad dränering
Lösningen är komplett med fabriksfärdiga intäckningsplåtar. Dessa sammanbinder raderna med takljus och säkerställer dränering av vatten mellan raderna.

Reglering av inomhusklimatet
Den modulära Step-lösningen tillåter full kontroll över inomhusklimatet. Varje modul kan anpassas med flera specifika funktioner, t.ex. glasbeläggningar, solskydd och automatiska ventilation. Detta resulterar i att inomhusklimatet inte påverkas negativt av temperatur, bländning eller dålig ventilation. Flera studier visar att dagsljus och frisk luft förbättrar vår hälsa och vårt välbefinnande.

Dagsljus på tre nya sätt
VELUX Step-lösning finns att få i tre olika varianter: Step-lösning Takljusband 5-25°, Step-lösning Ryggås 25° och Step-lösning Ryggås med stödbalk 5-25°.Designad för enkel montering
VELUX Step-lösning installeras snabbt och säkert tack vare ett unikt infästningsbeslag och spännsystem. Monteringsprocessen är därför förutsägbar och en hel modul kan installeras och tätas på bara några minuter utan att använda silikon.

Läs mer om den nya VELUX Step-lösningen genom att ladda ned e-boken här!

Om du har tekniska frågor eller behöver ett prisförslag kan du kontakta oss här!

Besök gärna vår hemsida för mer information om VELUX Commercial och våra produkter https://commercial.velux.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår