• Värmepumpshjälten HERO - värmer din vardag

Värmepumpshjälten HERO - värmer din vardag

HERO står för finess och kraftfull teknik
Modellen har högsta energiklass A+++ och erbjuder maximal komfort och energibesparing. LN-HERO har även testats ned till -35 grader på oberoende testlaboratorium för att säkerställa att den klarar av extrema temperaturer. LN-HERO har precis som sin föregångare Mitsubishi Electrics unika Hyper Heating som ger motsvarande nominell värmeeffekt ända ner till -15°C. Den har även underhållsvärme, fläktläge och stegvis ställbart intervall hela vägen mellan 10-31°C i värmedrift. I-See sensorn är viderutvecklad och smartare och beräknar nu var behovet av värme eller kyla är som mest och anpassar sig därefter till rummet. Med både hög P-design och SCOP ger värmepumpen en hög besparing.

Mångsidig för alla behov
Andra unika funktioner är Dual barrier coating, Plasma Quad-funktionen och dubbla luftriktare för maximal spridning av luften. Dual barrier coating är ett ytskikt på värmeväxlaren och fläkthjulet som effektivt frånstöter smuts och damm partiklar som annars försämrar prestanda och energieffektivitet. Samtidigt renas luften i hemmet med luftreninsfunktionen Plasma Quad som effektivt tar bort damm, mögel, pollen och oönskade partiklar ända ned till 2,5 PM.

– ”Det är glädjande att kunna erbjuda en så komplett & effektiv värmepump till marknaden, vår FH modell har äntligen fått en värdig arvinge” säger produktchef Martin Bergström.

Fylld med nya funktioner.
Teknologin och prestandan har förbättrats ytterligare från sin föregångare FH där fortsatt genomgående hög kvalitet är en självklarhet för våra produkter. HERO är den hittills mest utvecklade luft/luft värmepumpen som riktas mot konsumentmarknaden. Mängder av nya funktioner så som inbyggd Wifi, Nattläge där utomhusdelens ljudnivå sänks med hela 3db och det nya mer miljövänliga köldmediumet R32 gör att MSZ-LN HERO lever upp till sitt namn, en riktig hjälte. För ytterligare information om alla nyheter besök vår hemsida och lär dig mer.

Vem blir din HERO?
LN-HERO kommer i tre storlekar och i färgerna, natural white, pearl white, onyx black, ruby red. Det fullständiga produktnamnet för HERO är MSZ-LN25/35/50VGHZ

Se filmen på http://minhero.se.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår