Värmeisolering för hållbara livsmiljöer

Datum: 1 Jul 2024Värmeisolering har en enorm betydelse för energisnåla byggmetoder. Kombinationen av det passivhuscertifierade fönstersystemet heroal W 77 med det utvändigt monterade, textila solskyddssystemet heroal VS Z är en effektiv lösning för sol- och värmeskydd som är genomtänkt in i minsta detalj.

Passivhuscertifierat fönster med lågt byggdjup
Med fönstersystemet heroal W 77 uppfylls höga krav på värmeisolering. Även passivhus kan förverkligas med isoleringsvarianten heroal W 77 PH: tack vare ett lågt byggdjup på endast 77 mm och en ytbredd på 180 mm uppfyller systemet med ett Uf-värde på 0,78 W/(m²K) de höga kraven från Dr. Feist Passivhaus Institut för passivhuscertifiering.


Fönstersystemet heroal W 77 i återvunnet aluminium är certifierat för användning i passivhus – med ett lågt byggdjup på endast 77 mm. © heroal


Värmeskydd med en bredd på upp till 6 meter
För att se till att även interiörer med stora glasytor skyddas från överhettning erbjuder heroal det externa zipskärmsystemet heroal VS Z. Tack vare den stabila dragkedjetekniken är systemet bollkastcertifierat och klarar vindbyar på 145 km/h – även för stora skuggytor med en bredd på upp till 6 m och en yta på 18 m².

Perfekt samordnade färger
Tack vare den högkvalitativa pulverlackeringen heroal hwr kan fönsterprofilerna i heroal W 77 och aluminiumkomponenterna i heroal VS Z lackeras i samma färgton för ett särskilt harmoniskt utseende. Över 250 textilier finns som standard och ger ytterligare möjligheter att utforma heroal VS Z.


Den externa textilskärmen heroal VS Z skyddar effektivt interiörer från överhettning. © heroal


Tillgänglighet
För maximal boendekomfort kan fönster i systemet heroal W 77 utformas som fönsterdörrar i golvhöjd som uppfyller kraven i DIN 18040 för barriärfritt byggande med en maximal tröskelhöjd på 20 mm. I kombination med dräneringssystemet heroal DS säkerställs samtidigt det nödvändiga fuktskyddet.

Endast en kontaktperson: lättare planering och anbudsgivning
Med heroal får tillverkare, planerare och arkitekter allt från en enda källa. Planerings- och upphandlingsprocesser kan därmed hanteras effektivt. Systemlösningarna i aluminium från heroal kan kombineras särskilt harmoniskt och integreras sömlöst. Detta resulterar i lösningar för energieffektiva och hållbara livsmiljöer som ger största möjliga arkitektoniska frihet och är tekniskt mogna in i minsta detalj.

Referensprojekt från HEROAL

AC Hydraulic A/S

AC Hydraulic A/S

Viborg

Modern kontorsbyggnad med särskilt stora solskydd

AFI Vokovice

AFI Vokovice

Prag

Moderna byggnadskomplex utrustade med system från heroal

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår