Vandalresistent & Anti-Ligatur

Datum: 30 Jan 2020

”Styled like ceramic, tougher than steel”

Kompletta sanitetslösningar för fängelser, vård, arenor eller andra projekt där produkterna inte skall gå att ha sönder, kunna demonteras eller vara möjliga att skada sig själv med. Därtill till en prisbild som står sig väl mot jämförbara lösningar i rostfritt stål.

Dudley Resan – WC, urinoarer, speglar & hyllor i komposit Dudley Anti-ligature – Duschmunstycke, spolknappar mm som inte går att demontera eller skada sig på/med.

Vi distribuerar och projekterar Thomas Dudley’s hela produktsortiment i skandinavien. Enstaka produkter eller hela lösningar med spolautomatik och vattenförbrukning i fokus.

Alla produkter utvecklade och producerade i Storbritannien.

Mer om produkten Anti-Ligatur

Anti-Ligatur

För tuffare miljöer där det krävs att produkterna är svåra att förstöra. Typiska applikationer är idrottsarenor, rättscentrum, parkeringshus och vissa vårdinrättningar. Vi får ofta frågan om ”oförstörbara produkter” eller ”vandalsäkert”, och det här är så nära vi kommer. Det handlar även om att funktionen är sådan att brukare/patienter inte ges möjlighet att skada sig själva.

Här hittar Ni t.ex. komposit-WC (som ser trevliga ut!), duschmunstycke (man inte kan fästa rep i), belysningsarmaturer (som står emot det mesta) med mera. Detta är vår nyaste produktkategori som utökas kontinuerligt. Våra tillverkare har mångårig erfarenhet och ligger i framkant inom respektive område. Fråga oss gärna om Ni har behov utöver det som visar här – vi gör ofta anpassade lösningar!

Anti-Ligatur

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...