Väderskydd

Efterfrågan på väderskyddat byggande ökar stadigt. Fördelarna är många, högre kvalitet, bättre arbetsmiljö, högre produktivitet, enklare planering och kortare byggtider. Sammantaget leder dessa besparingar till bättre lönsamhet i byggprojekten. Väderskydd är inte bara en kostnad.

Väderskyddat byggande ger friska hus och friska människor. Regn och snö på en byggarbetsplats utan väderskydd kan förstöra den mest välprojekterade byggnad, vilket påverkar hälsan för de som bor och arbetar i husen. Fuktsäkerhet är lika viktigt som hållfasthet och brandsäkerhet.

Väderskydd innebär också nya utmaningar och risker och därför är det viktigt att monteringsanvisningar följs, konstruktionsberäkningar upprättas och en underhållsplan överenskommes med beställaren.

Layher Keder XL – Mer Möjligheter
För att erbjuda våra kunder Mer Möjligheter inom väderskydd introducerar Layher AB Keder XL som är dimensionerat för att uppfylla framtida standarder och föreskrifter för snö- och vindlaster, även vid spännvidder över 30 meter. För att ge dig bästa lönsamhet och totalekonomi har Keder XL Mer Enkelhet som byggprincip, med färdiga lastfallsberäkningar, färre arbetsmoment och enklare montering.

Protectsystem
Layher Protectsystem erbjuder högsta kvalitet och komfort vid sidointäckningar av ställningar. Det har många användningsområden. Några exempel är vid asbestsanering, sandblästring, ljudisolering, som väderskydd eller fotgängarskydd. Oavsett användningsområde har det en imponerande teknologi och genial detaljlösning. Protectsystemet går att använda ihop med Layher Allround och Layher SpeedyScaf. Det här unika systemet ger dig nya möjligheter.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår