Upplev Gustafs Gpod På Sthlm Furniture 2020

Datum: 21 Jan 2020

Gustafs mobila och tysta mötesrum – Gustafs Gpod kommer att visas upp under årets upplaga av Stockholm Furniture & Light Fair som pågår den 4–7 februari i Stockholmsmässan.

Gustafs Gpod såg dagens ljus, och presenterades, för första gången under förra årets mässa. Under det gångna året har vi utvecklat produkten ytterligare och presenterar därmed en hel del nyheter till det mobila mötesrummet som är anpassat för arbete och möten för 1–4 personer.

Utöver utvecklingen av det befintliga mötesrummet har vi även tagit fram en helt ny modell – Gustafs Gpod Mini. Gustafs Gpod Mini är tillverkat för en person med fokus på ostört arbete och telefonmöten/samtal i offentliga miljöer och kontor med öppna landskap.

Den första prototypen av Gustafs Gpod Mini kommer att visas upp under Stockholm Furniture & Light Fair 2020. Varmt välkomna till Gustafs monter A17:24 under mässan.

Mer om produkten Gustafs Gpod

Gustafs Gpod

Det mobila mötesrummet.

Gustafs Gpod erbjuder både fantastisk akustik och vacker design. Både en plats för att jobba ostört, och ett mötesrum för upp till fyra personer. En ljudisolering i världsklass gör att du inte hör något utifrån, och ingen kan heller höra dig. Perfekt när du måste arbeta koncentrerat, eller fatta viktiga beslut. Som gjord för moderna arbetsplatser. Med en tidlös skandinavisk design och Nano-perforerad träinteriör blir Gpoden en upplevelse för både ögon och öron. Nu kan du ha den på ditt kontor.

Gustafs Acoustic Gpod

Läs mer

Gustafs produktkatalog

Gustafs Gpod Linear - Föreskrivande texter

Läs mer

Gustafs Gpod Nano - Föreskrivande texter

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår