Universell piedestal för laddboxar

Datum: 7 Dec 2021

Svenska företaget Unimi Solutions AB, känt för sina universella kvalitetsfundament för laddstolpar, lanserar nu i samarbete med ONEPOLE® en universell laddboxpiedestal.

I grund och botten bygger det på samma vägvinnande koncept som de patenterade fundamenten Unimi-1base och Unimi-1base ECO plastic men i stället för adapter i fundamentet så sitter nu adaptern på piedestalen och kan enkelt bytas ut till en adapter som passar en annan laddbox.

Det går även utmärkt att utöka antalet laddboxar på samma piedestal vartefter behovet av fordonsladdning ökar. På så vis slipper man att binda in kapital i onödan eller att låsa in sig till en och samma leverantör av laddboxar.

ONEPOLE® Unimi med tillbehör finns att beställa hos grossist med e-nummer 24 801 64

Mer om produkten Unimi-1pole

Unimi-1pole

Universell designpiedestal för laddboxar

I samarbete med ONEPOLE® erbjuder Unimi Solutions en elegant och prisvärd piedestal för laddboxar till elbilar. På samma sätt som våra fundament passar alla laddstolpar passar denna piedestal alla laddboxar och självklart även våra fundament. En stilfull lösning som kan uppdateras för att hela tiden ligga i fas med behovet av laddning på den aktuella platsen. Samma piedestal kan enkelt uppdateras från 1 till 2 till 3 till 4 laddboxar så att onödig kapitalinlåsning undviks. Risken att låsa in sig till en laddboxleverantör minimeras. Flera olika tillval finns såsom kabelhållare, ljusmoduler, tak, kopplingsdosor, DIN skenor mm. Flera valmöjligheter finns således, allt från en väldigt enkel och funktionell piedestal till en piedestal med extra allt för de allra finaste miljöerna. Basstolpen finns hos elgrossist med e-nummer 2480164 och även flera av tillbehören

UNIMI-1POLE

UNIMI-1POLE

Produktöversikt

Läs mer

UNIMI-1POLE

UNIMI-1POLE

Produktblad

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår