Underjordsbehållare – helt eller delvis nedgrävda

Datum: 25 Mar 2019

PWS erbjuder flera olika underjordsystem som kan ha helt eller delvis nedgrävda behållare. Systemen med underjordsbehållare har många fördelar. Bland annat får det plats mycket avfall på liten yta, när avfallet mellanlagras under jord. När avfallet förvaras i den svala miljön i en underjordsbehållare, minskar risken för dålig lukt. I stället för soprum kan man integrera väldesignade inkasthus på ett diskret sätt i utemiljön. Kraven på underhåll minskar och behovet av soppåsar och uppvärmning försvinner, vilket bidrar till en mer fördelaktig ekonomi, jämfört med traditionella soprum.

Underjordsystem UWS

Passar för stora mängder avfall
UWS underjordsystem passar där stora mängder avfall genereras. Systemet, som är helt nedgrävt är utrymmesbesparande, med stor ”osynlig” volym under jord, och kan ta emot avfall från ett stort antal hushåll. Systemet har inkast för olika fraktioner.

Du hittar vår lilla ”lättversionsbroschyr” om UWS och Bagio här!

Du hittar vår A4-broschyr om UWS här!

Minicollector

Snyggt och smidigt
Minicollector är ett delvis nedgrävt system. Det betyder att det är ca 40 cm nedgrävt, med alla fördelar det innebär att förvara avfall under jord. En fördel är att jorden håller jämn och sval temperatur, oavsett årstid, vilket minimerar risken för dålig lukt. Minicollector erbjuder ett yteffektivt och ekonomiskt källsorteringssytem, med 30x30 cm inkast. Passar extra bra för förvaring av matavfall.

Funktionell för varje miljö
Minicollectors utveckling är baserad på lång erfarenhet av rationell avfallshantering där användarvänlighet, säkerhet, hållbarhet och brandsäkerhet är viktigt, liksom integrationen i den omgivande miljön.

Det finns stora möjligheter att anpassa färgval med hänsyn till befintlig miljö. Minicollector kan utrustas med olika typer av lås, både mekaniska och elektroniska för tagg/bricka för områdets hyresgäster.

Enkelt och långlivat
Installationen är smidig och systemet har en stabil konstruktion. Minicollector har mycket lång livslängd med minimalt underhåll och låga underhållskostnader.

Mer om produkten Underjordsystem

Underjordsystem

Yteffektivt med minskad risk för dålig lukt.

PWS erbjuder flera olika underjordsystem som kan ha helt eller delvis nedgrävda behållare. Systemen med underjordsbehållare har många fördelar. Bland annat får det plats mycket avfall på liten yta, när avfallet mellanlagras under jord. När avfallet förvaras i den svala miljön i en underjordsbehållare, minskar risken för dålig lukt. I stället för soprum kan man integrera väldesignade inkasthus på ett diskret sätt i utemiljön. Kraven på underhåll minskar och behovet av soppåsar och uppvärmning försvinner, vilket bidrar till en mer fördelaktig ekonomi, jämfört med traditionella soprum. Exempel på underjordsbehållare är UWS och BAGIO.

Underjordsystem UWS

Underjordsystem UWS

Passar för stora mängder avfall

Läs mer

Underjordsystem Bagio

Underjordsystem Bagio

Lättskött och enkelt

Läs mer

Toronto inkast/behållare

Toronto inkast/behållare

Väl genomtänkt i olika utföranden

Läs mer

Frog

Frog

Bottentömd behållare för avfall

Läs mer

Underjordisk tömning - Se filmen

Läs mer

Under jord - mycket avfall på liten yta

Läs mer

UWS underjordsystem för avfall

Läs mer

PWS - UWS G5 - 2H - Reference sheet for import - Rev.01

Läs mer

PWS - UWS G5 - 2H - Drum - Rev.01 - Overground - 3D

Läs mer

PWS - UWS G5 - 3m3 - 2H - Drum - Rev.01 - 3D

Läs mer

PWS - UWS G5 - 4m3 - 2H - Drum - Rev.01 - 3D

Läs mer

PWS - UWS G5 - 5m3 - 2H - Drum - Rev.01 - 3D

Läs mer

UWS - Detail - Underground Waste System 2 H - Cad detalj

Läs mer

UWS - Detail - Underground Waste System KH - Cad detalj

Läs mer

UWS - Symbol - Underground Waste System - Cad detalj

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår