Troax Total – garanterat säker förrådslösning

Troax Total – garanterat säker förrådslösning

Förråd är ett av våra tre segment, där vi fokuserar på säkra och flexibla lösningar baserat på nät- eller plåtlösningar som passar dina förrådsbehov. Troax erbjuder lösningar för både nyproduktion och renovering. Med vår Troax Total lösning hjälper vi dig genom hela processen – från offert till en garanterad, monterad och säker förrådslösning baserad på våra hög-kvalitativa produkter.

Vilka säkerhetsbehov du än har, har vi en lösning som passar dig. Våra system är anpassade och designade för att passa dina specifika behov, och är noggrant planerade in i minsta detalj. Med ett flertal säkerhetsnivåer och ett brett utbud av olika lås och dörrar, monteras våra lösningar för att passa alla behov.

Vad är Troax Total?
Troax Total är en totallösning inom segmentet Förråd, där varje lösning är flexibel och passar alla typer av behov och krav. Troax Total appliceras på varje system och lösning, vilket innebär en lösning som är:

  • Monterad
  • Garanterad
  • Säker
  • Snabb
  • Enkel
Ladda ned Troax nya broschyr Förrådslösningar

Välj ditt system
Inom segmentet Förråd finns tre olika system: Troax Classic, Troax Medium och Troax Safe. Det går att kombinera systemen på flera olika sätt för att uppnå dina säkerhets- och förrådskrav. Detta är ett innovativt sätt att erbjuda dig en säker framtids-lösning, till ett rimligt pris. Med Troax Total hjälper vi dig på din resa och tillsammans vi skapar en lösning som passar dina förutsättningar. Vi monterar den säkert, enkelt och snabbt, och vi garanterar produkter av högsta kvalitet.

Läs mer om våra förrådslösningar

Kontakta oss!

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår