Triflex är specialisten för flytande vattentätning

Datum: 26 Jun 2024

Triflex är den ledande europeiska specialisten på PMMA-baserad flytande vattentätning. Våra högkvalitativa system ger pålitliga och hållbara lösningar för tätskikt av tak, balkonger och parkeringsdäck. Dessutom bevisar vi vårt tekniska ledarskap gång på gång med en hel rad speciallösningar. Triflex-markeringar sätter standarden på vägar, cykelvägar, i fabriker och parkeringshus.

Vi levererar individuella lösningar över hela världen från våra produktionsanläggningar i Minden, Tyskland. Vi kan stoltsera med mer än 45 års erfarenhet på marknaden. Pålitlighet, fokus på service och innovation är de värderingar vi arbetar efter varje dag i våra kunders intresse.

Tack vare det idealiska samarbetet mellan entreprenörer, konstruktörer, medarbetare och våra system kan vi tillsammans uppnå bästa möjliga lösningar för att tillfredsställa både dig och dina kunder. Förutom högkvalitativa systemlösningar erbjuder vi ett omfattande och varierat utbud av tjänster: oavsett om det gäller specialistseminarier och utbildningar eller teknisk dokumentation att ladda ner. Vi levererar lösningar tillsammans.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår