Trappor från Floby Durk

Datum: 24 Apr 2019

Raka trappor utomhus
Våra raka varmförzinkade trappor för utomhusbruk består av fyra huvudkomponenter som skruvas samman vid montering. Komponenterna är steg, plan, samt vangstycke med räcke. Floby trappsteg tillverkas med stegyta av slitsdurk. Som alternativ finns trappsteg av gallerdurk, tårplåt eller andra önskemål.

Trappsteg och planer av slitsdurk
Slitsdurken är tack vare den tandade ovansidan mycket halksäker och den släpper igenom smuts, snö och annat skräp. Tack vare den goda genomsläppligheten behöver durkplanen normalt inte städas. Utomhustrapporna har varmförzinkat utförande som standard. Vi tillverkar även trappsteg och planer av aluminium och rostfritt.

Enkelt montage
Floby Durks raka utomhustrappor levereras i lösa delar som enkelt monteras ihop på plats. Delarna skruvas samman. Inget specialverktyg eller svets behövs för att utföra montaget. All bult till trappan ingår förutom infästningsbult.

Beställning
Att beställa en rak utomhustrappa är lätt. Vi behöver höjdmått och breddmått samt utliggning för att kunna beräkna och dimensionera din trappa. Vangstycken till våra standardtrappor tillverkas av plattstål, kallformad C-profil eller UPE-profil. Trapporna varmförzinkas enligt SS-EN ISO 1461.

Raka trappor inomhus
Floby kan skapa raka trappor för de flesta miljöer inomhus, i bostäder, offentlig miljö, butiker och industri. Trapporna byggs på samma sätt som utomhustrapporna, men valet av material i steg, räcke och handledare kan variera.

Trappor kan ha steg av trä, betong, tårplåt eller plåt för beläggning med matta. Räcket kan tillverkas enligt kundens önskemål med handledare av massivt trä eller stålrör.

Mer om produkten Raka trappor

Raka trappor

Raka trappor
Floby raka trappor är uppbyggda enligt figuren nedan. Räcket är svetsat på vagnstyckena och stegen bultas fast mellan vagnarna. Bultar och erfoderliga fästöron ingår i leveransen.

Raka trappor

Raka trappor

Produktöversikt

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår