TILES EcoSUND designed

Datum: 14 Apr 2020

TILES EcoSUND Designed är en del av en hel familj med ljudabsorbenter för innertak klädda i tygerna Nova, Hush eller med en värmd yta av kärnmaterialet EcoSUND. I familjen finns även designade bärverk, se IN THE GRID och OFF THE GRID för än större möjligheter till ett eget unikt uttryck. TILES EcoSUND Designed är tillverkad av EcoSUND som består av återvunnen PET.

Format och Material
TILES EcoSUND Designed tillverkas i ett standardformat 593x593 mm för att passa bärverk. Absorbenten är 50 mm tjock för god ljudabsorption. Kärnmaterialet består av vårt unika kärnmaterial EcoSUND. Produkten kan även kompletteras med tillhörande designade eller vanliga bärverk.

Ytskikt och textilier
För samtliga textilval se pdf

Ytskikt NOVA
Välj bland sex olika kombinationer där vi valt ut tre unika färger till vit respektive svart EcoSUND för ett harmoniskt resultat. Skapa mönster med ett 6-pack och fortsätt bygga på med fler färger eller enskilda plattor. För en snygg 2-i-1 lösning av akustik och belysning, välj TILES med lampa i.

Ytskikt Hush
Ett annat textilval är Hush som finns i tio standardfärger, laminerad på ljudabsorbentens framsida. Fler färger av Hush kan fås mot offert.

Ytskikt RAW Edition
TILES EcoSUND Designed kan även levereras med en slät yta av kärnmaterialet EcoSUND (vit, svart, grå eller brun RAW Edition).Vit


Svart


Grå


Brun


Om EcoSUND
TILES EcoSUND Designed är tillverkad av vårt unika kärnmaterial EcoSUND.
  • Miljövänlig: EcoSUND är tillverkad av återvunnen PET.
  • Inga emissioner: EcoSUND är helt fri från lim/bindemedel och avger därför inga farliga gaser.
  • Tål fukt: EcoSUND är inte känslig för fukt och väta och kan därför varken ruttna eller mögla.
  • Inga farliga fibrer: EcoSUND släpper inte ifrån sig fibrer som kliar eller irriterar och som kan ge upphov till allergier.
Läs mer om TILES EcoSOUND

IN THE GRID FÖR BÄRVERK

Med sitt mönster och otraditionella material ger IN THE GRID nya designmöjligheter för ditt innertak. IN THE GRID är ett dekorativt nätgaller i silver eller mässing som monteras direkt i bärverket och ger en lyxig touch i rummet. Finns i två storlekar och kan kombineras med en respektive två Tiles. För att matcha resten av rummets inredning kan TILES i alla våra utföranden användas i IN THE GRID: TILES klädd i Nova, Hush eller i vit, svart, grå eller brun EcoSUND, RAW Edition.

Format och Material
IN THE GRID tillverkas i standardformaten 593x593x4 mm och 1193x593x4 mm för att passa bärverk. IN THE GRID finns i silver- och mässingsutförande. Monteras direkt i T-24 bärverk.Läs mer om IN THE GRID

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår