Tidlös belysning i gediget gjutjärn

Datum: 2 Maj 2018

Kulturbelysnings väggbelysning med 4-kantigt lykthus och stort väggfäste är en klassisk belysningsarmatur i gjutjärn. Denna passar in i många miljöer och på äldre byggnader. Modellen är hantverksmässigt tillverkad efter en väggmodell från början av 1900-talet. Den ger ett behagligt ljus, skapar tidsenslig harmoni och har hög kvalitet vilket ger lång livslängd. Armturen är målad i matt svart, har en total höjd på 118,5 cm och en vikt på 40 kg. CE-godkänd/IP 23.

Det 4-kantiga lykthuset kan även kombineras med ett rakt fäste i gjutjärn. Det ornamenterade fästet kan även sättas ihop med ett 6-kantigt lykthus eller ett koniskt i koppar. Lykthuset finns även i två mindre modeller som kan kombineras med kortare väggfästen. Vidare ser ni fler bildexempel på våra andra lykthus och väggfästen.

Kulturbelysning tillverkar och säljer utomhusbelysning avsedd för äldre byggnader och klassiska miljöer med en kollektion för Gård & Hus och en för Stad & Park. Nu även en kollektion med inomhusarmaturer där Klotlampor/Globlampor är först ut. I Stad & Park kan vi även tillhandahålla ett stort sortiment med olika modeller av äldre stadsstolpar.

Välkomna in på vår hemsida för mer information och inspiration.
www.kulturbelysning.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår