Tänk smart och miljövänligt

Datum: 27 Sep 2019

Skall jag byta mina slitna sportgolv?
Nej, ni kan tryggt behålla era sportgolv! Och eftersom ni inte behöver anlita golvläggare för att lägga nytt golv så kan verksamheten fortsätta utan avbrott. Utan att störa er bygger vi upp ett nytt starkt skyddande skikt på golvet/mattan. Vi använder samma metod som golvfabrikanten; arbetar med UV-härdande lacker och återskapar golv till nyskick.

Kunder frågar oss hur de kan minska slitaget på sina golv och minska den negativa påverkan på miljön. Vår kunskap om golv och entrélösningar hjälper våra kunder att minimera slitage och öka värde på fastigheten. Vi slipar, rengör och PUR-lackar befintliga golv såsom plastmattor, linoleumgolv och trägolv. Slutligen härdar vi golven med en UV-maskin. Ofta anlitas vi att utföra uppdraget på helger eller över en natt. Kunden kan direkt flytta in utan att uppleva några störningar. Inga uppdrag är för små. Med vårt system har vi tillsammans PUR-renoverat över 50 miljoner kvm. I Sverige har det restaurerat över 60.000 kvm golv i samarbete med välkända produktleverantörer.

Fördelar med att renovera golv:
  • Kostnadsbesparing på minst 50% jämfört med utbyte av golvmatta.
  • Efter PUR-renovering behöver ni inte längre använda er av konventionellt underhåll med Polish.
  • Våra produkter finns registrerade i Sunda Hus. I Europa används Ecolabel samt DIBT.
  • Förlängd livslängd för golvmaterialet genom en restaurering av golvytan.
  • Hälsosammare arbetsmiljö: Golv som är renoverade med UV-lacksystem absorberar mindre smuts och är lättare att städa och minskar belastningsskador på lokalvårdare. En fallstudie visade att golv renoverade med PUR-lack absorberar ca 50% mindre smuts och är ca 80 % lättare att städa jämfört med polish- eller vaxade golv. Mätningarna har gjorts med ATP.
  • Ett PUR-renoverat golv tar ca 8-16 timmar att färdigställa, beroende på golvmaterial, polishmängd, kontaminering, tillgänglighet till golvytan osv. Att riva ut och lägga nytt golv tar oftast ca 3-10 dagar beroende på omständigheterna.
FöreEfter

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår