System för modern och ekonomisk uppvärmning

Datum: 20 Jan 2023

Genom att investera i ett värmesystem för bioenergi bidrar du till klimatomställningen och en hållbar utveckling samt att du minskar dina uppvärmningskostnader. För uppvärmning är de vanligaste bränslena från bioenergin flis, pellets och ved.

Flis är ett av de bränslen som användaren kan hantera helt och hållet på egen hand, och därmed även göra sig oberoende av en instabil elmarknad. Uppvärmning med flis är kostnadseffektivt och ger billig värme. Kostnaden för levererad färdig flis ligger på ca 0,25kr/kW och för pellets är motsvarande kostnad ca 1,25kr/kW.

Arbetet med skötsel och underhåll av värmeanläggningen har minskats till ett minimum tack vare modern teknik och hög verkningsgrad i kombination med hög driftsäkerhet. En helautomatisk flispanna sköter det mesta helt själv, den talar om för dig när du behöver fylla på flis eller tömma asklådan. Vi levererar värmesystem med effekt från några kW upp till flera MW. Vi har under många år installerat värmeanläggningar inom industri, lantbruk, växthus, bryggeri, bostadsrätter, skolor, kyrkor, herresäten och småhus.

Med vår erfarenhet och kompetens skapar vi kompletta värmeanläggningar utifrån ditt värmebehov och dina förutsättningar, som är driftsäkra och funktionella. Vi har agenturen i Sverige för Österrikiska KWB som är en av Europas ledande tillverkare av värmepannor för bioenergi. För att uppnå bästa funktion i ditt värmesystem finns vi med dig genom hela planerings- och installationsprocessen, och såklart även framåt med service och support.

Alla våra produkter är godkända enligt EkoDesign - Miljövänligt, Ekonomiskt & Säkert

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår