Swedluxury Köksfläktar lanserar nyheter för år 2021

Datum: 29 Jan 2021

Frihängande köksfläkt LOFT köksö
Frihängande köksfläkt LOFT, med modern linjär LED belysning avsedd för montering ovanför köksö. Denna trendiga industriella design är ett svar på våra kunders önskemål, den industriella design är ett måste i det nya drömköket 2021.

Stora hyllor som besvarar alla krav den ambitiöse matlagaren ställer, även vad gäller förvaringsmöjligheter, detta gör köksfläkten till en väldigt praktisk enhet i köket.

Med en kraftfull och tyst motor blir köksfläkten av med allt oönskat matos och lukter. Både som ansluten till ventilation eller i recirkulation med det miljövänliga Swedluxury Premium Plasmafilter Q2 som eliminerar obehaglig lukt, rök, fett, pollen, virus, bakterier och allergener i hemmet utan förlust av energi.

Köksfläktens linjära belysning lyser behagligt upp hela köksön och arbetsytan, men ger förutom detta även en fantastiskt dekorationsbelysning.

Läs mer om köksfläkt LOFT!
Takintegrerad köksfläkt PURE matt svart
Takintegrerade köksfläkten PURE som vi i början på 2020 lanserat i vitt har ökat i popularitet och gjort succé. PURE vit finns monterade i flera nybyggda villor år 2020. Detta år 2021 har vi bestämt oss för att gå ’’all in’’ med den heta färgen mattsvart som redan nu finns för beställning.

Köksfläkten PURE installeras integrerad jämt med taket eller installeras i en platsbyggd låda.

Denna takintegrerad köksfläkt ger det moderna kök den eftertraktade exklusiva känsla av utrymme. Kraftig och extremt tyst intern EC motor 1000m3/h fångar upp och evakuerar all matos via effektiv kantsug. Köksfläkten kan anslutas till ventilation eller användas i recirkulation läge med det högst effektiva Swedluxury Premium Plasma filter Q1.

Den moderna linjära LED belysning ger en jämn och god arbetsbelysning över hela spishällen. En diskret köksfläkt som verkligen gör jobbet!

Levereras med fjärrkontroll för smidig styrning, och som alternativ med en praktiskt väggstyrning, som är en smakfull och funktionell väggdekoration i det moderna köket. Väggstyrningen är tillverkad i högkvalitets rostfritt stål och svart härdat glas. Den elektroniska styrningen styrs via touch på glaset.

Läs mer om köksfläkt PURE!
Swedluxury Premium Plasma Filter
En stor nyhet när det gäller köksfläktar i recirkulation läge är den nya filtrerings metoden med Plasmafilter som är allt mer uppmärksammad av våra kunder.

Det nya filtrering alternativet ger dig besparing på längden, med en livslängd upp till 15 år. Swedluxury Premium Plasma filter är ett miljövänligt alternativ och fungerar utan energiförlust. Filtret fungerar nästintill som att ansluta fläkt motorn till ventilation och rengör upp till 99% av föroreningar både från matlagningen, men även föroreningar som cirkulerar i luften såsom damm, allergener, bakterier, röklukt osv. Dessutom fungerar Plasma filtret som en ljud dämpare och reducerar motor volymen upp till hela 14%.

Swedluxury erbjuder ett av de mest effektiva Premium Plasmafilter på marknaden för alla sorters köksfläktar. Kontakta oss om du har idag en köksfläkt men önskar uppgradera med ett Swedluxury Premium Plasma filter. Vi hjälper dig att välja rätt Plasmafilter för den redan befintliga köksfläkten och den nya köksfläkten.

Swedluxury Premium Plasma filter

Swedluxury Premium Plasma filter Q2

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår