Svensktillverkade belysningsmaster i fackverk

Datum: 24 Nov 2021

Vår uppskattade fackverksmast för belysning tillverkas i vår automatiserade svetsanläggning i Kungsbacka och är en av nordens mest sålda master!

Den är enkel att montera och uppbyggd av triangulära modulsektioner i massiv rundstång, vilket bidrar till hållfasthet och eliminerar risk för klämskador vid montage av belysningsarmaturer och övrig utrustning. Mastsektioner skjuts in i varandra vilket ger minimala transportkostnader och transportvolymen är reducerad till bottensektionens storlek. Masterna är ytbehandlade med varmförzinkning enligt SS-EN ISO 1461.

CE-märkningen innebär att vi är certifierade enligt EN1090-2 genom EU-ackrediterade Nordcert. För att kunna CE-märka belysningsmaster måste vi som tillverkare vara certifierad enligt EN 1090-2 inkl. svetsning och dimensionering. Certifikatet är ett kvalitetsintyg och garanterar att masterna följer gällande lagstiftning.

Vi erbjuder mängder av tillbehör så som säkringslådor, fundament, hålmallar och ingjutningsgods för platsgjutna fundament eller berg. Klätterskydd finns för alla sektionsstorlekar, monteras enkelt med medföljande popnit.

Prefabricerade fundament med smart ursparning för kabeldragning gör grundläggning till en enkel uppgift.

Mer om produkten BELYSNINGSMASTER

BELYSNINGSMASTER

Belysningsmaster från Strihl.

LIGHT MAST 6-42M

LIGHT MAST 6-42M

Produktöversikt

Läs mer

MASTTILLBEHÖR

MASTTILLBEHÖR

Produktöversikt

Läs mer

Certifikat LIGHT MAST
Prestandadeklaration LIGHT MAST 6-42M
Produktblad LIGHT MAST

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår