Stort tack till våra kunder!

Datum: 3 Feb 2020

Kundens önskan krävde 3 flaskor rödvin


Vad gör man när kunden önskar 3 fraktioner, men bara har plats för våra 2 rums? Vi måste inte avvika från design, då det fortfarande skulle finnas möjlighet att expandera. Det krävde djupa tankar, men tre flaskor god rödvin senare, kom idéen.

Behållarna ingår nu i Bica® serien og kan expanderas till ännu fler fraktioner när som helst
Genom att lägga till en öppning i dörren och sätta in en insats för uppdelning, kom det en extra fraktion utan att kompromissa dimensionerna. Man kan t. ex. välja pant genom öppningen och restavfall i toppen. Så är det fortfarande en hel 65 liters fraktion med lock tillgänglig för matavfal/organisk på den model som visas på bilden.Detta har medfört en serie nya modeller, med samma fina designlinjer, samma goda funktionalitet og framför allt kan de matchas/likställas med de övriga i serien.

Vi behåller de kända funktionerna
Frontöppning och lätt betjänad påshållare gör det lätt att byta påsar. Därtill kommer detaljerna; Gångjärn och hjul är dolda så att de inte kan samla bakterier och när behållaren stängs säkerställer ”soft close” spjället att stängningen sker tyst. Dessutom garanterar 1,3 - 1,5 mm materialtjocklek lång livslängd även vid massiv daglig användning.

Du bestämmer själv
Behållarna är modulära. Det betyder att du bestämmer själv hur många fraktioner du behöver för varje avfallsstation. Du kan välja magneter som håller dem samman; enkelt och effektivt. Mobiliteten för städpersonalen måste också vara i ordning. Därför är hjul ett möjligt kompletteringsköp för enskilda och standard 2- och 3-fraktionsbehållare. Det är också designat så att höjden är densamma oavsett om det finns behållare med hjul eller på fötter som standard.


Välkommen till Finland
Kommuner och företag i både Danmark, Sverige, Norge och nu också Finland är aktiva Bica®-kunder. I Sverige mottog Stockholmsmässan källsorteringsmöbler för 75000 m², som blev specialdesignade för uppgiften (bilden ovan). I Norge levererades det bland annat till flera banker samt solida utomhusavfallsplatser för busshållplatserna i Oslo. Danmark går också in och 2019 satte vi rekord i leveranser till danska kommuner och företag.
Igen; stort tack till er alla som väljer källsorteringsmöbler från Carbi!

Produktblad avfallsbehållare inomhus
Produktblad avfallsbehållare utomhus

Referensprojekt från CARBI ApS

Stockholmsmässan

Stockholmsmässan

Nybyggnad | Stockholm | Ca 260 mkr

Nybyggnad av utställnings/mässlokal som består av en byggnad i Stockholm på e...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår