Stort sortiment inom Fastighetsautomation

Datum: 29 Aug 2019

Med hjälp av olika sensorer och givare kan du skapa goda förutsättningar för ett bra inomhusklimat i kommersiella byggnader.

Många byggnader står tomma stora delar av dygnet. Med till exempel CO2-givare kan man enkelt och tillförlitligt mäta luftens CO2-mängd i en lokal och använda informationen till att energieffektivt reglera ventilationen utifrån hur många människor som vistas där. Detta ger stor besparing av både energi och pengar.

Ett annat exempel är rökdetektering i ventilationskanal som görs för att tidigt upptäcka brandrök i ventilationssystem och vid detektering avge larm till kontrollenhet och undercentraler. Dessa kan då snabbt sätta in motåtgärder som att stänga spjäll och starta forcerad ventilation för att begränsa rökspridningen.

Med 50 års erfarenhet är Calectro ett marknadsledande företag inom ventilationsbranschen. Vi erbjuder svensktillverkade produkter av högsta kvalitet, med lång livslängd och underhållsfri drift.

Vår specialitet är inom styr- och regler, där våra givare och sensorer känner av bland annat lufttryck, CO2, temperatur, närvaro, luftfuktighet och rök.

Med stor erfarenhet av OEM-anpassade lösningar säljer vi även specialdesignade produkter till många aktörer i både Sverige och Europa.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår