Stark sportabsorbent

Datum: 29 Jun 2020

STARK är byggd för tuffa och bullriga miljöer såsom sporthallar där bollträffar och tacklingar annars skulle skada ljudabsorbenterna. De kraftiga gallren håller absorbenten tryggt på plats och kan monteras på både vägg och i tak. STARK är en effektiv ljudabsorbent tillverkad av EcoSUND som består av 50% återvunnen PET och 50% nya PET-fiber.

  • En fördel med STARK är att den monteras styckvis och inkräktar därför inte på befintliga installationer så som ventilation, belysning, larm, etc.
  • STARK levereras som standard med blankförzinkat trådgaller och en olaminerad värmd slät yta av kärnmaterialet EcoSUND i vit, svart, grå eller brun RAW Edition. STARK kan även tillverkas med ytskikt i textilien Hush.
Format
STARK tillverkas i ett standardformat med olika trådgaller för tak- eller väggmontage. Absorbenten är 50 mm tjock för god ljudabsorption och är tillverkat av vårt unika kärnmaterial EcoSUND.
• 1200x900x50 mm

Trådgaller
STARK har två varianter av trådgaller som är anpassade för montage på vägg eller i tak. Väggvarianten håller absorbenten dikt mot väggen medan takgallret lämnar 50 mm luftspalt mot taket för bättre lågfrekvensabsorption.

Ingående detaljer
Till STARK som monteras i taket ingår 4 krokar per absorbent för infästning. STARK som monteras på vägg har förstansade hål som man skruvar fast trådgallret med.

Mer om produkten Stark sportabsorbent

Stark sportabsorbent

I idrottshallar blandas ljuden av bollar, redskap, röster, visselpipor och gnisslande gympaskor omvartannat och skapar ofta ett sorl av oljud. vi har tagit fram stark sportabsorbent för att få bukt med precis de här problemen. stark är både effektiv, lättmonterad, lättplacerad och dessutom mycket hållbar. stark är det bästa alternativet för stora och små, öppna lokaler där få naturliga ljudabsorbenter finns och monteras styckvis därför inkräktar den inte på befintliga installationer som ventilation, belysning, larm etc. stark är en komplett sportabsorbent med kraftigt skyddande trådgaller för både tak- och väggmontage.

Stark sportabsorbent

Stark sportabsorbent

Produktinformation

Läs mer

Stark - Montageanvisning
Drift och underhållsinstruktioner stark
Är du Inredningsarkitekt? - se mer info här
Stark - Produktblad
LADDA NED VÅRA PRODUKTER SOM BIM-OBJEKT
Stark sportabsorbent

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår