Snygg modulär källsortering!

Datum: 26 Feb 2021

I trapphus blir det ofta problematiskt att invånarna inte har plats att bli av med post och annonser från brevlådan. Vi löste denna uppgift för mer än 2000 invånare...


Låst och brandhämmande

Varje modell 859 behållare är 95 och har en stark påsehållare, som i hela Bica®-serien. Låst så att känsliga handlingar inte läses av andra. Förstärkning och tätning begränsar syretillförseln så att eventuell brand slocknas. Automatisk lockstängning.

Fäst på väggen eller fritt på golvet
Främre öppning för enkel tömning utan höga tunga lyft. Är fortfarande geometriskt intakt även efter extremt våldsamma bränder. Robust utförd i 1,3 och 1,5 mm stål, som är förstärkt i dörren och sockeln. Tidlös design och hög användarvänlighet för både invånare och personal.Vi måste lära barnen att sortera avfall och det börjar i klassrummet
Nu kan vi erbjuda den nya vägghängda Bica® i hela 4 utgåvor 811, 911, 812, 912. Välj mellan 3x15 liter eller 3x20 liter. För dessa utgåvor kan du nu också välja om de ska vara öppna eller med lock. Många skolor har valt denna modell på rekordtid, helt enkelt för att den är robust, extremt funktionell och väldesignad.När snygg stil och effektivitet förenas
1000 st. finns nu på plats vid ett stort universitet, som nu är redo för källsortering. Det blev en kundanpassning som rymmer 2x65 liter + 1x95 liter för restavfall. Denna modell 829 är redo för leverans. Vår maximala lead-time är 5-6 veckor men vanligtvis kortare. 4 fraktioner i en också möjlig i denna variant! Den är byggd som 65+65+45+45 liter och liknar ovanstående i uttryck.


Vi kommer gärna på besök med prov
Ring eller skriv till oss för att planera ett möte för inomhus- eller utomhusprojekt. I Bica-serien löses båda uppgifterna modulärt, snyggt och starkt!
Modellen 5075 till vänster finns t.ex. i Köpenhamn och vid ca. 200 busshållplatser i Oslo i en anpassad variant. Från 25 st. kan du välja din egen RAL-färg för både inomhus- och utomhusmodeller.

Källsorteringsmöbler och avfallsstationer på nya webbplatser
Det har nu blivit lättare att få en överblick över vårt stora urval av soptunnor och sorteringsmöbler. Gå till www.carbi.dk, välj språk och skriv t.ex. S30 i sökfältet. Då får du alla behållarna som kan kombineras i den populäraste serien.

Fokus på miljövänlig produktion
Alla produkter från Carbis egen Bica®-serie måste uppfylla våra stränga krav för återvinning både i produktion och efter livslängden.Du kan bygga upp Bica-serien bit för bit när behovet uppstår.
En enkel illustration kan ses här!


Carbi ApS
Hammershusvej 12 B
DK-7400 Herning
CVR/VAT Nr. DK 39683695
Mail: carbi@carbi.dk
Telefon: +45 8230 4000


Kontakta oss och låt oss diskutera dina behov och alternativ.
Med vänliga hälsningar och vi ses snart.

Carbi Teamet

Referensprojekt från CARBI ApS

Stockholmsmässan

Stockholmsmässan

Nybyggnad | Stockholm | Ca 260 mkr

Nybyggnad av utställnings/mässlokal som består av en byggnad i Stockholm på e...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår