Smidigt stålräcke utan svetsning

Datum: 9 Sep 2016

Häfla Bruks stormodulräcke är ett sammanhängande stålräcke som inte kräver svetsning. Räcket är hållbart och lätt att skräddarsy precis som du vill ha det.

Systemet består av lagerhållna delar som du bygger precis som du vill ha det från början till slut. Eftersom alla delarna finns i lager så garanterar vi en snabb leverans. Basen i systemet är ett sex meter långt räcke som vid behov kapas till önskad längd och skarvas med skruv eller lim.

I systemet ingår även ändräcken, hörnskarvar, grindar, sparklist och fästen. Räcket kan utformas i princip hur som helst förutsatt att hela räckessträckan är i samma nivå. Vid nivåskillnader eller lutande sträckningar måste specialräcken tillverkas.

Stolpar och handledare är av stålrör med en diameter på 42 mm och följaren är av stålrör med en diameter på 25 mm. Det kan monteras med fästen uppe på golv eller sidomontage på valvkant.

Alla komponenter är varmförzinkade vid leverans vilket ger samma tåliga rostskydd överallt – år efter år – utan krav på någon efterbehandling. Det är enkelt att göra mängdberäkning eller göra en offertfråga på vår hemsida.

Mer om produkten Räcken

Räcken

Häfla Bruk har ett brett sortiment och bland produkterna hittar du bland annat räcken. Förutom modulräcken, som du bygger precis som du vill ha det från början till slut, konstruerar och tillverkar vi specialräcken.

Räcken - Produktinformation

Läs mer

Byggvarudeklaration

Läs mer

Miljödeklaration

Läs mer

Referensprojekt från Häfla Bruks AB

Tallholmen

Tallholmen

Nybyggnad | Vimmerby | 200-400 mkr

Nybyggnad av verkstadsindustri i Vimmerby. Själva byggnationen startade juni ...

Brf Ängön

Brf Ängön

Nybyggnad | Göteborg | 150-200 mkr

Nybyggnad av flerbostadshus som uppgår till 2 byggnader i Göteborg med 103 lä...

Bl.Sjömannen 21:153, Park Inn

Bl.Sjömannen 21:153, Park Inn

Nybyggnad | Malmö | 220,0 Mkr

Nybyggnad av hotell som består av en byggnad i Malmö med 220 lägenheter på 7 ...

Station Triangeln

Station Triangeln

Nybyggnad | Malmö | 140,0 Mkr

Nybyggnad av centralstation i Malmö. Själva byggnationen startade februari 20...

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...