SmartMover – arbeta snabbt, effektivt och ergonomiskt

Datum: 31 Mar 2021

Den batteridrivna stenvagnen, SmartMover från Baron, är din bästa vän på byggarbetsplatsen. Det hjälper dig att komma dit snabbare, och med de många typerna av tillbehör kommer det inte att ta slut på uppgifter för SmartMover ännu.

En arbetsdag på byggarbetsplatsen erbjuder många olämpliga arbetspositioner, som över tid sliter på kroppen. Positionerna ingår ofta i arbetsflöden som kan effektiviseras.

Det är därför du måste investera i en SmartMover från Baron.

Läs mer om SmartMover här!

Stenvagn med lite extra
SmartMover kan göra samma sak som den gammaldags stenvagnen - och sedan lite extra. För på baksidan av lådan hittar du batteriet, vilket hjälper dig att skjuta vagnen framåt utan att behöva använda axlar och rygg. Med handtaget kan du enkelt reglera hastigheten.

Vagnen klarar en ökning med 20% och kan lasta upp till 280 kilo. Dessutom är alla viktiga delar som motor- och elektriska komponenter skyddade, så du har en pålitlig och långvarig stenvagn.

Titta på en video om SmartMover här!Gå upp i rätt höjd
SmartMover levereras också med en rad tillbehör som är utformade för att göra din arbetsdag enklare.

Till exempel SmartPallet, som lyfter kvartspallen med stenhuvuden till den rekommenderade arbetshöjden. Eller rampen så att du kan få din SmartMover upp och ner från pallen utan att lyfta.

Läs mer om tillbehör till SmartMover här!Flytta material enkelt och snabbt
Andra tillbehör till SmartMover är murbrukstativet där du placerar ditt murbruk. Det kan sedan enkelt köras under den tvångsblandaren och fyllas, köras till arbetsplatsen och lossas. Så användningen av skottkärror och spader är över.

Lådan är skottkärra-funktionen; bara för SmartMover med fördelarna med det. Såsom att inte behöva använda din kroppsvikt för att driva framåt.

Med den avtagbara sängen kan du transportera upp till 180 liter åt gången för till exempel byggnadsarbeten. Lasten kan lätt tippas när materialet ska lossas.

Och ställningsverktyget som du kan använda för att flytta ställningar - men nu utan tunga lyft.Alla tillbehör för SmartMover kan monteras på några sekunder så att du snabbt kan gå vidare med arbetet.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår