• Släpp stenåldersprodukterna och kom in i matchen!

Släpp stenåldersprodukterna och kom in i matchen!

Den nya generationens EPS-betong - Combimix 630 Lättmassa - är en lättviktsprodukt som är perfekt vid t.ex. stambyten av badrum, där det krävs snabba lösningar vid återuppbyggnad av undergolv efter rör- och avloppsbyten. CM 630 Lättmassa är i grunden en traditionell EPS-betong fast med förbättrade egenskaper.

Dammreducerad
Vill du slippa låta som en gruvarbetare från 1800-talet? Combimix 630 Lättmassa dammar inte vid användning, blandning eller hantering av produkten. Vilket skapar renare arbetsplatser och bättre arbetsmiljöer.

Hårdare yta
CM 630 Lättmassa får en hårdare yta än tidigare generationers EPS-betong. Vid användning tillsammans med Combimix avjämningsmassa 760 Fiberavjämning krävs endast 10 mm avjämning ovanpå.

Kostnadsbesparande
CM 630 Lättmassa är snabbare och lättare att blanda jämfört med konkurrerande material. Produkten kan blandas ihop på någon minut vilket sparar tid jämfört med andra EPS-betonger på marknaden. Eftersom CM 630 Lättmassa går snabbare att blanda går jobben snabbare att utföra. Tid är pengar!

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår