Skapa ditt unika jag!

Datum: 19 Jun 2024

Välkommen till Skotte Garden! Här hittar du produkter för hela trädgården och som garanterat håller år in och år ut! Vi på Skotte Garden vill att det ska vara enkelt att skapa den trädgård du alltid har drömt om, vare sig det handlar om att rama in din uteplats med hjälp av ett staket eller avgränsa dina rabatter med en rabattkant.

Vi värderar våra kunders behov och önskningar högt. Vår målsättning är att följa marknaden och anpassa vårt produktsortiment efter våra kunder, genom att ständigt försöka förbättras och utvecklas inom vårt område. Under åren har intresset för utomhusprodukter växt och därför såg vi potentialen att utöka vårt erbjudande med affärsområdet trädgårdsprodukter och bildade då Skotte Garden.

Skotte Garden har fokus på D-I-Y och trädgårdssortiment. Vi erbjuder stilrena produkter av god kvalitet som är enkla att montera och som är hållbara över tid. Största delen av produkterna är egenkonstruerade och grundligt bearbetade här i Sverige för att sedan tillverkas på vår egen fabrik i Kina eller hos våra partners under noggrann kvalitetskontroll.

Fokus på kvalitet
Vi lägger stor vikt vid att aktivt arbeta med kvalitets-, miljö- och hållbarhetsfrågor. Vår policy är att driva alla våra bolag med svenska standarder gällande lön, arbetsrätt och arbetsmiljö. Eftersom vi arbetar med vår tillverkning helt utan mellanhänder kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten. Alla företag i Skotte Group Network är certifierade enligt ISO 9001, vilket innebär att vi arbetar med kvalitetssäkring och har fokus på ständiga förbättringar.


Här hittar du kvalitativa produkter med smarta och enkla lösningar.


Bänk & Bord

Entrétak

Kantskydd & rabattkant


Krukor

Produktskydd för din trädgård

Staket & Skärm

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår