Silentia PhotoPanels™

Datum: 19 Feb 2019

Silentia PhotoPanels skapar inte bara avskildhet utan också en rofylld och behaglig känsla. Studier visar att bilder och färger kan ha en positiv inverkan på människor genom att sänka blodtryck, stimulera positiva tankar och lindra stress, smärta och oro. Denna kunskap är till stor hjälp inom äldrevård, på sjukhus och andra vårdinrättningar.

Relaxing, Remembering och Protecting
PhotoPanels kan användas som professionellt hjälpmedel för att stimulera människor i olika situationer t.ex. skapa lugn och ro, ge trygghet och skydd eller en igenkännande miljö. De erbjuder samtidigt optimal hygien och avskildhet utan instängdhet.

Nytt bildarkiv! Välj din bild i vårt PhotoPanels-arkiv på silentia.se
Silentia AB • Tel 0346-485 80

Mer om produkten Upplev med Photopanels™

Upplev med Photopanels™

Bilder påverkar våra sinnen mer än vi tror.

Silentia PhotoPanels™ skapar inte bara avskildhet utan också en rofylld och behaglig känsla. Studier visar att bilder och färger kan ha en positiv inverkan på människor genom att sänka blodtryck, stimulera positiva tankar och lindra stress, smärta och oro. Denna kunskap är till stor hjälp inom äldrevård, på sjukhus och andra vårdinrättningar.

Photopanels™

Läs mer

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...