Sika ComfortFloor®

Datum: 27 Apr 2015

Sika ComfortFloor® är golvet för offentliga och kommersiella miljöer där det är viktigt att design kombineras med komfort och omtanke.
  • Hög komfort och ljudabsorbering
  • Nästan obegränsat med färger
  • Lätt att rengöra och underhålla
  • Fogfritt
  • Låg VOC – testad enligt AgBB
Sika ComfortFloor® ligger i många byggnader såsom skolor, förskolor, bibliotek, affärer och sjukhus runt om i Europa och har visat sig vara ett intressant val för arkitekter och fastighetsägare som söker hållbara och estetiskt tilltalande golv.

Med sin ljudabsorberande och stegljudsdämpande funktion bidrar golvet till en tyst och lugn miljö. En annan fördel är att det är bevisat tåligt mot rullande stolshjul och det är lätt att hålla rent och underhålla över tid. Sika ComfortFloor® är enkelt att måla om för att ge golvet ett ansiktslyft. Det bevarar investeringen och ger golvet en lägre livscykelkostnad samtidigt som det reducerar Carbon Footprint.

Sika ComfortFloor® går att få i ett så gott som obegränsat antal kulörer vilket gör det otroligt enkelt och spännande att skapa varierande miljöer för olika ändamål.

Låt dig inspireras av Sika ComfortFloor®. Besök vår golvsida på www.sika.se. Bilhall i Uppsala med Sika ComfortFloor®

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår