Robusta stilrena avfallslösningar

Datum: 7 Feb 2019

Testade och genomtänkta lösningar som ger användarna en naturlig tillgång till källsortering. Flexibilitet som ger byggherrar och arkitekter friheten att designa och placera optimalt. Utvecklade i samarbete med rengöringspersonal, kunder, användare och arkitekter. Det gör vi för att säkra enklast möjliga service för alla.Påsen är tung. Den ska lyftas upp och går sönder; skräp överallt…
Frontöppning och lätthanterliga påshållare gör att personalen undviker ovanstående situation. Därtill kommer detaljerna. Gångjärnen är konstruerade så att de är lätta att hålla rena och när behållaren stängs ser "soft close"-dämparen till att detta går smidigt.

Du bestämmer själv…
Modellerna är modulbyggda. Det betyder att du själv bestämmer hur många fraktioner som ska sitta i varje station. Magneter håller ihop dem; enkelt och effektivt. Mobilitet för rengöringspersonalen är också viktigt. Därför är hjul ett möjligt tillval. Modellerna är i övrigt designade som standard så att höjden är densamma oavsett om behållarna har hjul eller står på fötter.

Utomhus; ska det vara med askkopp, med eller utan sockel…Se vårt starka utomhusprogram och allt annat på www.carbi.dk

Låt oss vara med som rådgivare tidigt i projektet… Då finns tid att noggrant skapa exakt den önskade designen och hålla den alltid viktiga leveranstiden.

Kontaktinfo:
carbi@carbi.dk
Telefon: +45 2857 4000

Papperskorgar inomhus
Produktblad

Avfallshantering inomhus
Produktblad

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...