Robusta fasader med minimalt underhåll

Datum: 23 Jan 2016

Molan Casting Wood fasadskivor är en idealisk fasadlösning med minimalt underhåll. Panelerna har en mycket naturtrogen ådring och är ytbehandlade med en UV-beständig coating. Skivorna är frost- och väderbeständiga och tillverkas av fiberarmerad cement. Casting Wood finns i fyra nyanser: MediumBrown, BitterBrown, CarbonBlack och AshWhite.

Molan CastingWood kan monteras som liggande och stående panel. Panelernas spontade långsidor med perfekt passform skapar en klick-låsning som tillsammans med smarta clips i rostfritt stål garanterar en osynlig och snabb montering. I vårt kompletta fasadsystem ingår dessutom fönsterlösningar samt prefabricerade ytterhörn i fibercement med samma utseende som panelerna.

CastingWood fasadskivor används som ventilerad fasadbeklädnad vid såväl renovering som nybyggnation. Den mjuka naturliga utstrålningen gör att CastingWood lämpar sig utmärkt på många typer av byggnader såsom villor, lägenheter, soprum eller varför inte använda CastingWood i kombination med till exempel puts eller tegel? Kontakta oss för gratis varuprover eller ytterligare information.

Mer om produkten EX Series

EX Series

Fasadsystem i fibercement med dold infästning.

EX Series

Läs mer

Fibercement Fasadskivor - Broschyr

Läs mer

EX Futura - Broschyr

Läs mer

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår