Restauranginredning med nordisk touch

Datum: 27 Nov 2018

Gustafs Plank har satt en stilren prägel på den nyöppnade Lykke & Löjromsbaren

Nordisk design genomsyrar både menyn och inredningen på nyöppnade Lykke & Löjromsbaren, på Nordic Light Hotel i Stockholm. Gustafs har tillverkat, levererat och installerat vägg- och undertakspaneler till den nya restaurangen.

Panelinstallationen består av våra Gustafs Linear Plank i olika dimensioner som har installerats med mellanrum för att akustikanpassa lokalen. Träpanelerna, som är i brunkärnad ask, har brandklassats med högsta möjliga brandklass för en träinteriör - A2-s1,d0.

Mer om produkten Gustafs Linear Plank

Gustafs Linear Plank

Gustafs Linear Plank är en vacker klassisk träplanka med bästa möjliga brandklass. Plankornas skiva av fibergips mantlas med önskat fanér. Vi använder kärntecknat, odelat fanerblad som ger plankorna dess lyxiga utseende och känslan av ett massivt trämaterial. Gustafs Plank går att integrera med Gustafs Panels och Gustafs Linear Rib och tillsammans med ­Gustafs Capax installationssystem garanteras ett perfekt slutresultat.

Gustafs Linear Plank

Gustafs Linear Plank

Gustafs Linear Plank är en vacker klassisk träplanka med bästa möjliga brandk...

Läs mer

Lär dig mer om fanér

Lär dig mer om fanér

Vi erbjuder två typer av fanér, Nature och Gemini

Läs mer

Läs mer om våra ytbehandlingar

Läs mer

CAD nedladdningar

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...