Rekordresultat för ny värmepump

Datum: 18 Jan 2013

Mitsubishi Electrics nya storsäljare, värmepumpen Kirigamine FH, uppnår imponerande testresultat, och är en av de bästa värmepumpar du kan köpa.

Mitsubishi Electric har under hösten testat sin nya high-end värmepump, Kirigamine FH. Testet är som vanligt utfört av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut på uppdrag av Energimyndigheten.

Kirigamine FH har testats i två storlekar, 25 och 35. Kirgamine FH - uppnår genomgående mycket starka resultat, både när det gäller värmeeffekt och årsvärmefaktor. Värmepumpen Kirigamine FH har den största energi besparingen i sin klass för hus med större värmebehov av de som testats hos Energimyndigheten.

Den större värmepumpen, Kirigamine FH 35, ger även den ett häpnadsväckande resultat. För det första ger det 5,3 kW värme vid -7 °C. Detta är den högsta som någonsin uppmätts av Energimyndigheten, som har testat 42 pumpar. Dessutom kan den generera 4,3 kilowatt värme vid -15 °C, vilket säkerställer en stabil bra värme i kallt klimat.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår