Ramudden - Allt inom trafikanordningar

Datum: 20 Jan 2020

Ramudden är ett uthyrningsföretag. Vi tillhandahåller produkter och tjänster för dig som jobbar utmed våra vägar. Vi kan erbjuda god tillgång på bra avstängningsmaterial. Kunnig och serviceinriktad personal på våra depåer runtom i landet hjälper dig med snabba leveranser och professionella tjänster.

Ramuddens uthyrningsprodukter finns idag på ca 55 platser i Sverige. Vi finns även på 7 platser i Norge, på 6 platser i Finland samt en dpå i Estland. Ramuddens affärsidé är att förse marknaden med de varor och tjänster som rör arbete på och längs vägarna.

Ramudden kan hjälpa till med helhetslösningar eller dellösningar för trafikanordningar såsom vägavstängningar, skyddsbarriärer, skyltning, trafiksignaler, bevakning, farthinder, underhåll samt tjältining mm.

Ramudden hjälper till med utarbetning av kompletta TA-planer och tillhörande vägavstängningar.

Ramudden utbildar i Trafikverkets kravkurser mm.

Ramudden vill vara din kompletta leverantör av varor och tjänster för arbete på och längs vägarna i både Sverige, Norge, Finland och Estland.


Produkter

Våra tjänster

Utbildning

Lots & flaggvaktTA-planer

Regelverk

Jobba hos oss

Våra depåer


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår