Qwiz Curtain - En ny typ av ljudabsorbent

Datum: 22 Feb 2018

Qwiz Curtain är en ljuddämpande gardin som är unikt stickad i 100% ull. Textilien är helt formbar och elastisk i alla riktningar. Komforten och rörelseförmågan bibehålls utan att förlora någon passform.

Tester och dokumentation
Acqwool har historiskt samarbetar kontinuerligt med Textilhögskolan i Borås och SwereaIVF, tillsammans är de garanter för att korrekt testningen, kontroller och testvärden har utförts.

Skötselråd
Torra fläckar som sitter löst på textilens yta kan borstas bort med mjuk borste. Textilierna tål kraftig borstning. För våta fläckar kan textilen rengöras med vatten, tvättmedel och borstning utan att skada den textila ytan. Textilierna kan naturligtvis även dammsugas och kemtvättas.

Miljö
Qwiz Curtain består enbart av naturmaterial från fibrer till färdig produkt.

Ljusäkthet
Tester som vår garnleverantör gjort visar att färgäktheten ligger mellan 3-4 vid längre tids exponering för solljus, då det bästa ljusäkthetsvärdet är 5.

Läs mer på vår nya hemsida: www.acqwool.se

Mer om produkten Ljudabsorbenter Acqwool

Ljudabsorbenter Acqwool

Acqwools ljudabsorbenter bygger på det prisbelönta materialet Qwaiet. Detta Materialet är i 100% ull och har fantastiska ljudabsorberande egenskaper.

Textila ljudabsorbenter

Läs mer

Takabsorbenter

Läs mer

Tavlor

Läs mer

Möbeltyg

Läs mer

Pad, A-klassad absorbent för vägg, golv & skrivbord

Läs mer

Chairsock

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår