• Qwiz Curtain - En ny typ av ljudabsorbent

Qwiz Curtain - En ny typ av ljudabsorbent

Qwiz Curtain är en ljuddämpande gardin som är unikt stickad i 100% ull. Textilien är helt formbar och elastisk i alla riktningar. Komforten och rörelseförmågan bibehålls utan att förlora någon passform.

Tester och dokumentation
Acqwool har historiskt samarbetar kontinuerligt med Textilhögskolan i Borås och SwereaIVF, tillsammans är de garanter för att korrekt testningen, kontroller och testvärden har utförts.

Skötselråd
Torra fläckar som sitter löst på textilens yta kan borstas bort med mjuk borste. Textilierna tål kraftig borstning. För våta fläckar kan textilen rengöras med vatten, tvättmedel och borstning utan att skada den textila ytan. Textilierna kan naturligtvis även dammsugas och kemtvättas.

Miljö
Qwiz Curtain består enbart av naturmaterial från fibrer till färdig produkt.

Ljusäkthet
Tester som vår garnleverantör gjort visar att färgäktheten ligger mellan 3-4 vid längre tids exponering för solljus, då det bästa ljusäkthetsvärdet är 5.

Läs mer på vår nya hemsida: www.acqwool.se

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår