Prodex Fasadpanel i äkta trä

Datum: 12 Sep 2018

Prodex fasadpanel ger en långsiktig lösning som höjer värdet på din fastighet. Panelen kommer att förändra hela upplevelsen av byggnaden och ger dig en tidlös och naturlig känsla.

Prodex består av en kärna av komposit klädd med äkta träfanér och sedan ett skikt med en hartsbaserad specialbeläggning som skyddar panelen från bland annat färgförändring av solljus och skador orsakade av atmosfären.

Prodex panelfanér görs av äkta trä med de naturliga skiftningar i ton och ådring det innebär. Fanéret till varje order handplockas och färgen mäts upp så att upplevelsen av den monterade ytan skall bli enhetlig. Fanéret är rotationsskuret vilket innebär att det inte finns några skarvar i fanéret och att det är ett stycke hel fanér per panel.

Gustafs är Sveriges officiella och exklusiva återförsäljare av Prodex fasadpaneler, som produceras av Prodema.

Är du tillverkare eller leverantör? Kontakta oss

Vi hjälper beslutsfattare och inköpare att hitta nya produkter och lösningar i samband med att dom blir inblandade i nya byggprojekt. Kontakta oss så berättar vi mer!

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår