ProdEx fasadpanel!

Datum: 18 Feb 2015

Med ProdEx fasadpanel kan man problemfritt klä utomhusfasader med en panel i äkta trä och samtidigt få en fasad som står emot väta och tidens tand. Prodex från Prodema kan med fördel användas till hela fasader eller som dekorationselement vid renovering och uppfräschning av exempelvis entréer.

Skivan finns i nio färger och i tio tjocklekar från 3 mm – 22 mm. och kan med fördel användas till böjda väggar som på Aspen Art Museum av arkitekt Shigeru Ban Architects.

Prodex består av en kärna av komposit klädd med äkta träfaner. Panelen har ett yttre skikt som skyddar den från bland annat färgförändringar av solljus och skador orsakade av atmosfären. Detta skikt gör också att panelen är motståndskrafig mot grafitti.

Panelerna kan sågas till önskad storlek på monteringsplatsen utan att förlora sina egenskaper.

Besök oss på Fastigghetsmässan i Kistad och var med och tävla om 20m2 Prodex fasadpanel inklusive installation. Ta ett foto på den entré du skulle vilja fräscha upp och ta med till vår monter Q:16. Där kan du titta på de olika ytorna och titta på de olika möjligheter Prodex ger.

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...