PMH Climathall, den enkla isolerade lösningen

Datum: 13 Jun 2013

Climathallen bygger vidare på PMH-Hallen som varit marknadsledande i mer än 35 år. Isoleringen består av en vit (hög ljusreflektion) isolerad innerduk med 100 mm polyeten som ger lång livslängd och god isoleringsförmåga även i fuktiga miljöer.

Isoleringsarbetet sker från insidan vilket gör att byggprojektet inte påverkas av dåligt väder. PMH-Hallen går även att isolera i efterhand. PMH-Hallen finns i flera utföranden anpassade till skiftande behov, alla i underhållsfritt material och tillverkade i Sverige. Montaget är snabbt och rationellt vilket gör PMH-Hallen till en mycket flexibel och kostnadseffektiv lösning.

Hallarna tillverkas i valfri längd och bredd, stor fri golvyta utan hindrande pelare. Konstruktionen kan varieras även vad gäller utrustning, till exempel placering och utformning av portar, dörrar, förbindelsegångar mm. - Våra hallar går snabbt att sätta upp och snabbt att plocka ner vilket är idealiskt i en föränderlig värld.

Detta utan att tulla på kvalitet och livslängd. Dessutom går det även bra att hyra hall av oss, säger Håkan Persson på PMH.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår