Piffl aktivitetsbox och delningsplattform

Datum: 13 Okt 2022

Spontan aktivitet bygger idag på att varje individ eller familj, köper sin egen utrustning. Med Piffl delningsplattform vill vi möjliggöra och inspirera till spontan aktivitet och ett friskare samhälle utan krav på fåtalskonsumtion. Vi skapar länken mellan samhällets aktivitetsytor och människorna omkring den.

Spontan aktivitet på ett enkelt, flexibelt och tillgängligt sätt
Pifflboxarna hjälper kommuner, idrottsföreningar, städer och andra behovsägare att aktivera dess invånare och hyresgäster genom att ge tillgång till utrustning och därmed många olika aktiviteter som kan utövas om och om igen. Våra Pifflboxar passar in på alla områden där aktivitet skapas.

Man kan Piffla på skolgårdar, näridrottsplatser, multisportanläggningar, parker, utegym, torg, ja överallt där det finns ytor för att aktivera sig. Våra aktivitetsboxar drivs av solpaneler och kräver ej bygglov eller extern strömkälla. Finns olika storlekar med olika antal fack anpassade för varierande aktiviteter och miljöer.Om våra aktivitetsboxar - Pifflboxar
Våra aktivitetsboxar drivs av solpaneler och kräver ej bygglov eller extern strömkälla och kommer i olika storlekar med olika antal fack anpassade för varierande aktiviteter och miljöer. Utrustningen i boxarna kan anpassas efter säsong och önskemål. Aktiviteter såsom fotboll, basket, volleyboll, padel, tennis, badminton, beachvolley, kubb, boule etc är exempel på innehåll som kan inkluderas. Med Piffl aktivitetsbox är möjligheterna oändliga och tillgången till spontan aktivitet blir på lika villkor för alla i samhället.

Referensprojekt från Unisport Sverige AB

Kalmar Padel Arena - Ett Adidas padelcenter

Kalmar Padel Arena - Ett Adidas padelcenter

Nybyggnad | Kalmar | 10 Mkr

Nybyggnad av arena som består av en byggnad i Kalmar. Själva byggnationen sta...

Florahallen Skellefteå

Florahallen Skellefteå

Nybyggnad | Skellefteå | 112 Mkr

Nybyggnad av idrottshall, gymnastiksal i Skellefteå. Själva byggnationen star...

Tunavallen i Eskilstuna

Tunavallen i Eskilstuna

Ombyggnad | Eskilstuna | 3-9 Mkr

Ombyggnad av fotbollsplan i Eskilstuna. Själva byggnationen startade juli 202...

Uppsala Summer Zone

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår