• PANTHEON – nytt skärmtegel från KOMPROMENT

PANTHEON – nytt skärmtegel från KOMPROMENT

Dansk Boligbyg och arkitektfirman ADEPT har valt ett nyutvecklat skärmtegel från KOMPROMENT som exklusivt fasadmaterial för byggentreprenaden Katrinebjerg i Aarhus.

Danska Boligbyg uppför här i samarbete med det arkitektfirman ADEPT 129 ungdoms-, student- och familjebostäder för bostadskontoret Århus, som totalentreprenad. Projektet ska certifieras i enlighet med DGNB och man siktar på guld. Certifiering ställer stora krav på de material som används för projektet, att de är hållbara och totalekonomiskt förnuftiga – både när detta gäller utförandet som driften. Bygget förväntas vara färdigt i slutet av våren 2020.

Danska Boligbyg, ADEPT och bostadskontoret i Aarhus valde en mix av 4 olika färger på skärmteglet PANTHEON. KOMPROMENT hade på projektgruppen vägnar framställt 6 olika färg- och ytalternativ, varav en blandning av de 4 färgerna valdes ut.

PANTHEON kan monteras både på vanliga träreglar, men KOMPROMENT har också utvecklat ett 100% oorganiskt monteringssystem i aluminium och rostfritt stål.

Ytterligare information kan fås hos KOMPROMENT på telefon 0045 239 903 10.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår